Lépcsőkorlát kapaszkodó

A lépcső meghatározó része a lépcsőkorlát kapaszkodó. Az esztétika mellett nagyon fontos hogy a kéz számára is kényelmes legyen. Választékunkban nagyon sok típus található, a tervezésük során arra törekedtünk, hogy mindkét kritériumnak maximálisan megfeleljenek. Kapaszkodóinkat tetszőleges méretekben rendelheti meg, akár 6m-es hosszúságokban is! Igényei szerint át tudjuk alakítani bármelyik profilunkat: ha tetszik az egyik típus, de szélesebbet szeretne, -biztosan tudunk benne segíteni! De ha kínálatunkból nem talál Önnek tetszőt, hívjon, és mi elkészítjük!

Minden lépcsőkorlát kapaszkodónk aljába tetszőleges szélességű és mélységű nútot tudunk marni, így az sem jelent gondot, ha LED világítással szeretné ellátni a kézcsúsztatót. Tíz fafajból rövid határidőn belül el tudjuk készíteni: a gőzölt bükktől a tölgyön át, de akár amerikai dióból is rendelhet. Kapaszkodóinkat méretre leszabva, felületkezelve, házhozszállítással is megrendelheti, így Önnek a felszerelésen kívül semmi más dolga nincs! A személyes átvétel mellett futárszolgálattal is házhoz tudjuk szállíttatni.

Bármilyen kérdés esetén -árak, fafaj, szállítás hosszúság…-kérjük keressen minket elérhetőségeinken, vagy hívja a 06-30-9983-931-es telefonszámot.