Fa asztalláb

Fa asztalláb bármilyen stílusban vagy méretben? Jó helyen jár! Több mint 80 féle asztalláb közül válaszhat! Fa asztallábainkon bármit meg tudunk változtatni! Nagyobb vagy kisebb átmérő? Rövidebb vagy hosszabb legyen? Az egyik láb alsó, a másik felső része tetszik, és a kettőt kellene ötvözni? Nem gond!
A felül lévő szögletes rész hosszán is változtathatunk, de a mintázat bármely része is szabadon alakítható. Ha nem a standard méretűre van szüksége, a gyártás előtt 3D-s grafikát küldünk az átalakított fa asztallábról.

Ha alulra is szeretne szögletes részt, vagy ha felülre nem szeretne, kérhet rá tetszőleges hosszúságú és átmérőjű csapot, ha nem tetszik a láb alsó, padlózattal érintkező része, vagy ha más- sűrűbb, vagy ritkább díszítő marással szeretné-ezeket mind meg tudjuk valósítani! Bármilyen egyedi méretezésű, és megoldású asztallábban tudunk segíteni! Tíz féle fafaj azonnal rendelkezésünkre áll a bükktől az amerikai dióig, de más fafajok is rendelhetőek. Ha mégsem talál Önnek tetsző asztallábat választékunkban, írjon nekünk, örömmel elkészítjük álmai asztallábát!

Információkért, az árakról, a házhozszállítás költségéről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy hívja a 06-30-9983-931-es telefonszámot.